Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Naročanje

1.
2.
3.
4.
5.

Izberite izdelek in ga dodajte v košarico.

Preglejte nakupovalno košarico.

Prijavite se v spletno trgovino.

Izberite način dostave in plačila.

Izbrano blago vam dostavimo na izbran naslov

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli obvestilo "Novo naročilo v spletni trgovini krmila na dom", s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo v 5 minutah, lahko pa se to časovno podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev.

Trgovina krmila na dom si pridržuje pravico do zavrnitve naročila v primeru, da artikla ni več na zalogi ali očitno napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja pravilne dobave vas lahko pokličemo na telefonsko številko, ki ste jo vnesli v področje "Moj račun" oz. ob oddaji naročila.

Blago bomo pripravili v dogovorjenem roku in poslali na vaš naslov. O tem boste tudi obveščeni, na elektronski naslov vam bomo poslali obvestilo "Pošiljka iz spletne trgovine krmila na dom je bila oddana dostavni službi". V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Po prejemu kupnine bomo vaše naročilo zaključili.

V kolikor potrebujete pomoč pri oddaji naročila nas lahko pokličete na telefon: 03 70 00 390 v času od 8 do 17ur na dan, ali pošljite e-sporočilo na naslov kosarica.tus@gmail.com.