1.
2.
3.
4.
5.

Izberite izdelek in ga dodajte v košarico.

Preglejte nakupovalno košarico.

Prijavite se v spletno trgovino.

Izberite način dostave in plačila.

Izbrano blago vam dostavimo na izbran naslov

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli obvestilo "Novo naročilo v spletni trgovini krmila na dom", s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo v 5 minutah, lahko pa se to časovno podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev.

Trgovina krmila na dom si pridržuje pravico do zavrnitve naročila v primeru, da artikla ni več na zalogi ali očitno napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja pravilne dobave vas lahko pokličemo na telefonsko številko, ki ste jo vnesli v področje "Moj račun" oz. ob oddaji naročila.

Blago bomo pripravili v dogovorjenem roku in poslali na vaš naslov. O tem boste tudi obveščeni, na elektronski naslov vam bomo poslali obvestilo "Pošiljka iz spletne trgovine krmila na dom je bila oddana dostavni službi". V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Po prejemu kupnine bomo vaše naročilo zaključili.

V kolikor potrebujete pomoč pri oddaji naročila nas lahko pokličete na telefon: 03 70 00 390 v času od 8 do 17ur na dan, ali pošljite e-sporočilo na naslov kosarica.tus@gmail.com.